IMAGO-kotisivut

 

Z-Media tarjoaa pk-yrityksille kattavia Imago- kotisivu­paketteja kilpailukykyiseen hintaan. Toteutamme yrityksellenne avaimet käteen- palveluna positiivisesti erottuvat responsiiviset www-sivut (toimivat kaikilla laitteilla). Imago-kotisivujen avulla tuotteenne tai palvelunne esittely onnistuu vakuuttavasti.

Graafinen suunnittelu on ydin­osaamistamme. Verkkosivulle luodun graafisen ilmeen laajentaminen myös muihin yrityksenne tarvitsemiin mainos­materiaaleihin onnistuu Z-Median palveluiden avulla vaivatta ja kustannus­tehokkaasti. Asiakas saa aina uniikin, yrityksen toimintaa tukemaan suunnitellun ilmeen kotisivuilleen.

 "Z-Median asiakkaana olen huoleton kotisivujen suhteen, mikä on suuri asia pienyrittäjälle, voin keskittyä kehittämään omaa alaani."

Sirpa Salmenoja, liikunta-alan yrittäjä vuodesta 1995, www.methodputkistolohja.com


”Sami (Web Designer) on huikea ammattilainen kenen kanssa on ollut todella helppo tehdä töitä ja työn jälki on todella upeaa. Kotisivuistamme tuli paremmat kuin osasimme kuvitellakaan. Z-Median avulla pienikin yritys saa huippu­ammattilaisen tekemät kotisivut. Suosittelen todellakin!”

Topi Valtakoski, Toimitusjohtaja, Prevenia Health Oy, www.prevenia.fi

 
  •  

Tiedotteet:

(ei tiedotteita)

 

Z-Media ja asiakkaat

 

Z-Media on 100%:sti kotimainen kotisivutoimittaja. Meihin asiakkaat voivat luottaa. Toteutamme projektit sovitussa aikataulussa, ja projektin päättyessä kotisivut ovat täysin valmiit ja helposti myös asiakkaan päivitettävissä.

Z-Media on vuosien varrella toteuttanut sivustoprojekteja sadoille yritysasiakkaille. Projekteihin on usein sisältynyt myös Powerpoint/Word-pohjien, logojen, messutelineiden, esitteiden, käyntikorttien yms. suunnittelua.


"Z-Median tiivistän sanoihin kotimainen, turvallinen ja luotettava. Z-Media on vakuuttanut minut kotisivujen lisäksi myös ammattitaitoisena mainosmateriaalin  toteuttajana."

Jani Syvänen, Metallialan yrittäjä, www.erikoistuote.fi

 
  •  


Pyydä tarjous - Ota yhteyttä!

postit(ät)z-media.fi
puh. 044 586 0825

Nimi:

Yritys / yhteisö:

Puhelinnumero:

Sähköpostiosoite:


Viesti:


Roskapostisuojaus:Paljonko on kuusi plus kaksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)©2017 Z-Media - Kotisivut yritykselle - AKAA - Z-Media